Neem contact met ons op:
+31 020 240 38 10

Gezinshereniging

gezinsherenering-2

vinkje Inlevingsvermogen

vinkje Gewerkt als tolk bij de IND

vinkje Goede reputatie

vinkje Recht in uw eigen taal

Welke verblijfsvergunning heb ik nodig?

Wilt u langer dan 90 dagen in Nederland verblijven, dan hebt u een Machtiging tot Voorlopig Verblijf (MVV) nodig. Wilt u zich herenigen me uw geliefde of familieleden, dan hebt u een verblijfsvergunning nodig. U volgt voor een verblijfsvergunning de procedure voor Toegang en verblijf (TEV-procedure). In deze procedure vraagt u de Machtiging tot Voorlopig Verblijf (MVV) en de verblijfsvergunning gezinshereniging (TEV) tegelijkertijd aan. Dit is één procedure.

Voorwaarden TEV/MVV (gezinshereniging)

Voorwaarden VKV (bezoek/toeristenvisum)

Hoe schadelijk zijn fouten in een VKV of MVV & TEV aanvraag?

Ik kan me voorstellen dat de procedures en de eisen die gesteld zijn aan het aanvragen van een verblijfsvergunning u laten duizelen. Nederland hanteert een ontmoedigingsbeleid. Dit houdt in dat de IND liever uw aanvraag MVV & TEV afwijzen dan toekennen. Elke fout in de procedure, een onvolledige aanvraag of onvoldoende motivering kan aanleiding geven voor een directe afwijzing. Als u uw fout wilt herstellen komt u terecht in langdurige en onoverzichtelijke procedures. Het is beter om fouten te voorkomen dan ze te herstellen.

Kan ik zelf mijn aanvraag MVV & TEV of VKV indienen?

Het is belangrijk dat u uw aanvraag laat beoordelen door een deskundige voordat u uw aanvraag indient! Laat ons uw aanvraag beoordelen. Wij helpen u aan een aanvraag die moeilijk af te wijzen is.

Wij zijn bekend met de ingewikkelde procedures die gepaard gaan met het aanvragen van een verblijfsvergunning. Niet in de laatste plaats omdat wij zelf in uw schoenen hebben gestaan. Wij hechten waarde aan zorgvuldigheid en kwaliteit. Mr. V. Sarkisian, advocaat vreemdelingenrecht, neemt daarom elke aanvraag persoonlijk in behandeling zodat niets hem ontgaat.

Voor een gratis inloopspreekuur (maximaal 15 minuten) kunt u een afspraak maken.

vkv